Istället för sms lån

Låna pengar från Mobillån

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 30000 kr idag!

Så här fungerar våra sms Lån

Vi är experter på smlån och erbjuder våra kunder att göra kortsiktiga lån från 1.000:- upp till 20.000:-. Vi har många års erfarenhet av smslån och vi lägger stor vikt på säkerheten för våra kunder, samt förebyggande arbete för att förhindra bedrägeri.

Vi gör en enkel men omfattande analys av dig som låntagare innan vi beviljar ett lån, för att säkerställa att du har förutsättningar att betala tillbaka lånet och att du inte försätter dig i en svår ekonomisk situation. För att genomföra ett smslån hos oss så börjar du med att ange vilken summa du vill låna, samt ditt person- och mobilnummer.

I nästa steg så får du ange hur din ekonomiska situation ser ut, för att vi ska kunna göra en levnadskalkyl över din finansiella situation. Här får du uppge din bruttolön, din boendekostnad, fasta utgifter varje månad samt om du har barn att försörja.

Ett ytterligare steg i processen är att ange kontakt- och personuppgifter, samt kontouppgifter till det bankkonto som du vill att lånet betalas ut till. Här får du även möjlighet att läsa villkoren för lånet, och du informeras om att vi kommer att göra en kreditupplysning på ditt personnummer.

Sista steget är en elektronisk identifiering.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2024-01-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se