Trygga mobillån från Mobillån.se!

Ansök direkt om ett mobillån på upp till 40000 kr!

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Låna SMS-lån med en smartphone

Nu har vi gjort det mycket lättar för dig som vill ta ett mobillån direkt i din smartphone. Vår mobilanpassade hemsida är perfekt för dig som snabbt behöver göra en ansökan och bara har tillgång till din mobil.

Gör så här för att ansöka om ett smslån med din Smartphone:

  • Besök www.mobillan.se via din smartphone
  • Fyll i din ansökan och skicka den till oss
  • Kundtjänst kommer inom kort kontakta dig för att bekräfta ditt smslån

Det görs en kreditkontroll och ansökan skickas till vår kundtjänst som granskar ditt ärende manuellt. När ansökan är godkänd kommer pengarna föras över till ditt konto.

Du kan alltid ansöka om ett smslån via din smartphone och din ansökan behandlas manuellt av vår kundtjänst under ordinarie öppettider. Du har sedan tillgång till pengarna en bankdag efter det att din ansökan om lån har blivit godkänd och utbetalt.  Vi skickar alltid en bekräftelse till din mobiltelefon när ditt lån utbetalas.

Återbetalning:

Läs mer:


Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan