Mobillån från Mobillån.se

Ansök om ett mobillån på upp till 25000kr

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Mobillån

Mobillån är ett varumärke av Tryggkredit Stockholm AB. Mobillån har sedermera även gått och blivit ett välkänt varumärke som förknippas med en viss form av lån som Mobillån ger ut. Dessa är lån som du kan ta med mobiltelefonen. Mobillån var först i Sverige med att lansera snabblån. Dvs små snabba lån som du kan ta via sms med din mobiltelefon.

Mobillån startades 2005, efter att man hade tittat runt i Europa på hur kredit marknaderna fungerade, man hade även tittat över Atlanten och stött på något som kallades Pay day loans, vilket är en liknande typ av kredit som finns i USA.

Efter att ha sett vad som fanns i andra länder så insåg man snabbt vad för typ av lån som saknades i Sverige. Iom den utsträckta mobiltelefonanvändningen i Sverige så insåg man snart också att Mobillån är något som kan bli väldigt populärt här hemma, vilket det sedan bevisligen blev.

Att ta ett Mobil lån är enkelt. Allt man behöver göra är att skicka ett sms till 72672 med texten låna (smsa låna – likt den kända radiojingeln), därefter fyller man i en ansökan som man får tillbaka via sms och sänder in till Mobillån. När ansökan tas emot så granskas den och vi genomför sedan en kreditprövning. Blir ansökan godkänd så finns pengarna på kontot inom 15 minuter!!

Det är lätt att ta ett mobillån!

Vi anser att det ska vara lätt att ta ett mobillån, vem har sagt att det ska vara svårt att ta ett lån? Snabblån är något som blir populärare och populärare och vi går stolt i bräschen för detta! Vi hjälper en hel nation att låna pengar snabbt precis när det behövs som mest samt att vi ger dem exakt de lån som efterfrågas dvs att låna 1000, låna 2000 eller låna 3000 kronor. Är det inte detta alla företag borde fokusera på – att hjälpa när det behövs som mest? Av denna anledning är vi som arbetar för Mobillån ett gäng väldigt stolta medarbetare!


Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan