Istället för sms lån

Låna pengar från Mobillån

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 30000 kr idag!

Mobillån

Mobillån är ett varumärke av Bliq AB. Mobillån har sedermera även gått och blivit ett välkänt varumärke som förknippas med en viss form av lån som Mobillån ger ut. Dessa är lån som du kan ta med mobiltelefonen. Mobillån var först i Sverige med att lansera snabblån. Dvs små snabba lån som du kan ta via sms med din mobiltelefon.

Mobillån startades 2005, efter att man hade tittat runt i Europa på hur kredit marknaderna fungerade, man hade även tittat över Atlanten och stött på något som kallades Pay day loans, vilket är en liknande typ av kredit som finns i USA.

Efter att ha sett vad som fanns i andra länder så insåg man snabbt vad för typ av lån som saknades i Sverige. Iom den utsträckta mobiltelefonanvändningen i Sverige så insåg man snart också att Mobillån är något som kan bli väldigt populärt här hemma, vilket det sedan bevisligen blev.

Att ta ett Mobil lån är enkelt. Allt man behöver göra är att skicka ett sms till 72672 med texten låna (smsa låna – likt den kända radiojingeln), därefter fyller man i en ansökan som man får tillbaka via sms och sänder in till Mobillån. När ansökan tas emot så granskas den och vi genomför sedan en kreditprövning. Blir ansökan godkänd så finns pengarna på kontot inom 15 minuter!!

Det är lätt att ta ett mobillån!

Vi anser att det ska vara lätt att ta ett mobillån, vem har sagt att det ska vara svårt att ta ett lån? Snabblån är något som blir populärare och populärare och vi går stolt i bräschen för detta! Vi hjälper en hel nation att låna pengar snabbt precis när det behövs som mest samt att vi ger dem exakt de lån som efterfrågas dvs att låna 1000, låna 2000 eller låna 3000 kronor. Är det inte detta alla företag borde fokusera på – att hjälpa när det behövs som mest? Av denna anledning är vi som arbetar för Mobillån ett gäng väldigt stolta medarbetare!

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2022-07-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se