Trygga mobillån från Mobillån.se!

Ansök direkt om ett mobillån på upp till 40000 kr!

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Lån

Att låna betyder att man under en kortare eller längre tid använder och nyttjar något som ägs av någon annan. Ett lån kan vara utformat på många olika sätt och vad man vill låna kan också skilja sig från fall till fall. Några exempel på de vanligaste lån man kan ta är antingen att låna pengar, områden eller materiella saker. I de fall där man vill låna materiella saker eller ett område som en tomt till exempel brukar man betala någon form utav hyra.

Den stora skillnaden mellan ett lån och att hyra något är att när man hyr ut något så förväntas man få tillbaka exakt samma föremål som man hyrde ut. Medan om man vill låna pengar förväntas inte låntagaren betala tillbacka med exakt samma sedlar som långivaren lånade ut till Låntagaren. Utan det långivaren begär tillbaka är pengar av samma värde som långivaren lånade till låntagaren.

Men förutom det är principen med att låna pengar och hyra är ganska lika varandra. Några exempel på lån där man kan låna pengar är Bostadslån, Billån och Mikrolån.

Med ett lån följer även andra begrepp som ränta, gäldenär, borgenär, borgen, borgensman och många fler begrepp. Begrepp som kan vara väldigt svåra att få en ordentlig kunskap om. På mobillån hemsidan kan man läsa mer om dessa begrepp eller så kan man kontakta sin bank om eventuella frågor om lån.

Kunder till mobillån som tar ett telefonlån behöver inte lämna någon säkerhet till sitt lån. Det lån kund tar är med andra ord ett blancolån. Att låna pengar på små belopp kräver ofta ingen säkerhet. De mikrolån Mobillån har är även de utformade så att kund kan låna utan säkerhet.


Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan