Istället för sms lån

Låna pengar från Mobillån

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 30000 kr idag!

Lån

Att låna betyder att man under en kortare eller längre tid använder och nyttjar något som ägs av någon annan. Ett lån kan vara utformat på många olika sätt och vad man vill låna kan också skilja sig från fall till fall. Några exempel på de vanligaste lån man kan ta är antingen att låna pengar, områden eller materiella saker. I de fall där man vill låna materiella saker eller ett område som en tomt till exempel brukar man betala någon form utav hyra.

Den stora skillnaden mellan ett lån och att hyra något är att när man hyr ut något så förväntas man få tillbaka exakt samma föremål som man hyrde ut. Medan om man vill låna pengar förväntas inte låntagaren betala tillbacka med exakt samma sedlar som långivaren lånade ut till Låntagaren. Utan det långivaren begär tillbaka är pengar av samma värde som långivaren lånade till låntagaren.

Men förutom det är principen med att låna pengar och hyra är ganska lika varandra. Några exempel på lån där man kan låna pengar är Bostadslån, Billån och Mikrolån.

Med ett lån följer även andra begrepp som ränta, gäldenär, borgenär, borgen, borgensman och många fler begrepp. Begrepp som kan vara väldigt svåra att få en ordentlig kunskap om. På mobillån hemsidan kan man läsa mer om dessa begrepp eller så kan man kontakta sin bank om eventuella frågor om lån.

Kunder till mobillån som tar ett telefonlån behöver inte lämna någon säkerhet till sitt lån. Det lån kund tar är med andra ord ett blancolån. Att låna pengar på små belopp kräver ofta ingen säkerhet. De mikrolån Mobillån har är även de utformade så att kund kan låna utan säkerhet.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2022-10-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se