Mobillån från Mobillån.se

Ansök om ett mobillån på upp till 25000kr

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Låna pengar

Att låna pengar går att göra på tusentals olika sätt. Det grundläggande med att låna pengar är dock att man betalar någon form utav avgift och/eller ränta för lån till den som ställer ut lån. Som kompensation för att utställaren av lån ej har tillgång till pengarna över en viss tid. När man vill lånapengar så anges alltid hur länge pengarna skall lånas ut eller när pengarna skall betalas tillbaka, detta kallas vanligtvis för kredittid eller löptid.

Att låna pengar är idag en av de vanligaste finansiella åtgärder som en konsument vidtar. Den som vill lånapengar tar ett lån för att på längre sikt kunna förbättra sin ekonomiska situation genom att en låntagare anser att kunna förränta pengarna på bättre sätt än den ränta som en låntagare betalar till en långivare.

Låntagare kallas även, lite mer byråkratiskt, gäldenär, medan långivare även kallas borgenär.


Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan