Trygga mobillån från Mobillån.se!

Ansök direkt om ett mobillån på upp till 40000 kr!

Trygga smslån från Mobillån!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Din faktura från Mobillån

Här har vi samlat all information som rör din faktura. Har du fler frågor om hur vår fakturering fungerar är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst.

Inom en vecka efter att ditt lån är utbetalt mailar vi ut din faktura till din angivna mailadress. Fakturan förfaller för 30-dagarskrediter efter 30 dagar, räknat från den dag ditt lån överfördes från vårt konto.

Din faktura skall vara betald i sin helhet innan den förfaller. Ifall du har svårigheter med betalning av din faktura är du välkommen att höra av dig till oss.

Det är viktigt att du försäkrar dig om att du kommer kunna betala tillbaka ditt lån inom 30 dagar. Är du osäker på om du kan betala innan fakturan förfaller ska du inte ansöka, eftersom det snabbt tillkommer extra kostnader för ett obetalt lån.

Våra lån är inte rätt produkt för dig som behöver låna pengar under en längre tid. Då rekommenderar vi dig istället att hitta ett annat alternativ.

Vanliga frågor om fakturan

Till vilken adress skickas fakturan?
Vi skickar ut en faktura till din uppgivna mailadress inom en vecka efter beviljat lån. Faktura via e-post innebär att fakturan skickas (i pdf-format) till er via e-post istället för med vanlig post. Faktura via e-post hjälper oss att minska miljöpåverkan i samband med distribution av fakturor.  Fakturan ser ut som vanligt och ni kan enkelt skriva ut den om ni så önskar. Du kommer även att få ett sms till ditt angivna mobilnummer som bekräftar att fakturan är mailad till dig.

Vad händer om jag inte återbetalar mitt lån i tid?
Betalas inte din faktura i tid följer samma procedur som vid vilken annan obetald skuld som helst. Du får en påminnelse, därefter en inkassofaktura och till slut hamnar ärendet hos kronofogdemyndigheten. För att ge dig en bättre överblick över våra rutiner vid betalningskrav och påminnelser har vi gjort en sammanställning nedan så att du ska förstå varför det är så viktigt att betala sitt lån i tid.

Läs mer
» Priser
» Ränteavdrag
» Kundtjänst


Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan