Istället för sms lån

Låna pengar från Mobillån

Tillbaka


Undvik sms lån med hög ränta i jul

2017-11-30 10:34:58

Julen närmar sig med snabba steg och vid den här tiden på året är det många som upplever att plånboken töms lite väl snabbt. Inte så underligt med tanke på att pengarna ska räcka till alltifrån julklappar, julmat, resor till familj, skidresor och solsemestrar.


Det finns dock lösningar för dig som vill ha en stadigare grund att stå på under den kommande månaden. En kontokredit är ett flexibelt alternativ till sms lån och perfekt för dig som vill slippa undan höga räntor och dolda avgifter. Tack vare denna tjänst finns pengarna alltid tillgängliga när helst du behöver dem.


Oavsett om du väljer att ansöka om mindre eller större belopp så är kontokredit en smidig lösning, som dessutom går väldigt snabbt att få tillgång till. Eftersom ansökan alltid behandlas snabbt är detta också en tacksam tjänst i samband med de mest oförutsedda händelserna eller utgifterna.


Kanske händer en olycka i hemmet som skapar ett akut behov av en renovering, eller så visar det sig plötsligt att bilens vinterdäck inte alls håller måttet för den här årstidens svåra förutsättningar. Ingen fara. Kontokrediten löser situationer som dessa, medan du kan fokusera på roligare saker.


Hur fungerar det då med återbetalning? Läs mer om det här nedanför:


Flexibel betalningsplan


Till skillnad från ett direkt sms lån som riskerar att underminera låntagarens privatekonomi på grund av dåligt planerad återbetalning anpassas kontokrediten efter låntagarens förutsättningar. Detta innebär också att delbetalningen kan ändras, vid behov. Eftersom betalningsplanen bygger på månadsavier så minskar risken för stora svårsmälta belopp, samtidigt som det blir lättare för låntagaren att överblicka kommande delbetalningar.


Bara för använt belopp


Att bedöma behovet av pengar är inte alltid helt enkelt, och många gånger kan det bli så att du faktiskt inte behöver använda hela beloppet. kontokrediten är framtagen med tanke på just detta, och du behöver bara betala för det belopp du faktiskt har använt. På det sättet skiljer sig krediten från ett direkt sms lån när du behöver låna 1000 kr eller mer.


Kontokredit är en flexibel och smidig lösning som du kan hantera smidigt genom att logga in på mina sidor. Skicka in din ansökan till Mobillån redan idag.


Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Mobillån.
Senaste Inläggen


Julen närmar sig, hitta det bästa lånet för just dig!

2020-12-22 09:32:08


Hitta det bästa lånet i sommar

2020-06-29 14:14:23


Förverkliga dina drömmar i sommar

2020-06-18 09:12:10


Snart är sommaren här

2019-05-20 13:25:35


Planera din ekonomi inför julen

2018-12-17 09:54:49


Dags att planera sommaren

2018-04-26 11:11:44