Istället för sms lån

Låna pengar från Mobillån

Tillbaka


Tips för att klara januari, utan direkt sms lån

2018-01-26 07:52:27

Julen är härlig men dyr och januari är för många årets fattigaste månad. Under denna period är det därför tacksamt att ha något att falla tillbaka på, en buffert som kan täcka upp för de där löpande utgifterna.


Blev det många utgifter under jul? Många julklappar till barnen, inköp av mat och kläder till helgernas många festligheter? Kanske betalade du också för de sol- eller skidresor som familjen planerar att ge sig ut på nu framöver?


För att klara budgeten kan det nu kännas lockande att ta ett direkt sms lån på 1000 eller 2000 kronor. Men detta innebär allt som oftast bara en kortsiktig lösning, åtminstone jämfört med en kontokredit som är en mer flexibel och individanpassad tjänst.


En kreditlösning är alltså oftare ett bättre alternativ än exempelvis ett direkt sms lån. Om du försöker minska dina utlägg som ett led i att få bättre kontroll över din ekonomiska situation kan du också tänka på följande:


Omdirigera besparingar


Avsätter du en viss summa till ett sparkonto vare månad? Bra! Ett grundläggande tips är vanligtvis att inte ha för vana att avbryta detta sparande, men om du verkligen har behov av ekonomisk förstärkning så är det en bra idé att styra om resurserna så att du klarar de vardagliga utläggen.


Sälj möbler, kläder och saker


De flesta av oss samlar på oss mycket prylar och kläder, och det är oftast inte så att det finns mängder av utrymme i våra bostäder. Men hur mycket av allt det som trängs i lådor och i inredningen använder du egentligen aktivt? Granska ditt hem med kritiska ögon och passa på att sälja det du inte använder längre. På så vis gör du inte bara plånboken utan även miljön en tjänst.


Delbetala räkningar


Många gånger är det möjligt att dela upp betalningar av räkningar och fakturor så att du inte behöver hantera hela summan på en och samma gång. Se bara till att ansöka om delbetalning i god tid så brukar det gå att ordna utan vidare problem.


Matlådor och rester


Det kanske låter osannolikt och framförallt ganska tråkigt, men i slutändan finns det mycket att spara på att ta med egna matlådor till jobbet – istället för de slentrianmässiga lunchinköpen. Vanligtvis gömmer det sig betydligt fler rester och råvaror i frys och skafferi än vad du kanske förväntat dig. Passa på att testa lite nya recept för att göra det hela det lite roligare.


Har du grävt lite för djupt i besparingarna, och funderar du på att ta ett direkt sms lån på 3000 kr för att täcka upp för utgifterna? Mobillåns kontokredit är då en mer flexibel lösning som gör det möjligt att lägga upp avbetalningen efter dina förutsättningar. Ansök redan idag via vår webbplats!


Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Mobillån.
Senaste Inläggen


Så lånar du smart och säkert

2021-09-27 13:47:29


Julen närmar sig, hitta det bästa lånet för just dig!

2020-12-22 09:32:08


Hitta det bästa lånet i sommar

2020-06-29 14:14:23


Förverkliga dina drömmar i sommar

2020-06-18 09:12:10


Snart är sommaren här

2019-05-20 13:25:35


Planera din ekonomi inför julen

2018-12-17 09:54:49