Trygga mobillån från Mobillån.se!

Ansök direkt om ett mobillån på upp till 40000 kr!

Tillbaka


Smidig delbetalning med kontokredit istället för sms-lån

2017-09-27 06:16:17

Behöver du snabb och smidig input i kassan? Ett mindre lån kan passa bra för att täcka upp efter sommarens och semesterns alla utgifter. Men, om du är intresserad av låg ränta så är inte sms lån det bästa alternativet.


I jämförelse med traditionella lån är kontokredit en mer effektiv tjänst som gör det möjligt att skräddarsy återbetalningen och lägga upp en plan som verkligen matchar dina förutsättningar. En annan fördel med kontokredit är att du bara använder just så mycket pengar du faktiskt behöver, och betalar ränta för den summa du har förbrukat.


Många sms lån kan innebära dolda avgifter och rejält höga räntenivåer som försvårar smidig återbetalning och riskerar att leda vidare till svårhanterliga skulder. Se istället till att vända dig till en långivare som erbjuder flexibla lösningar och delbetalningar


Här nedanför följer fler tips om vad du bör tänka på när du ska återbetala ett lån:


Budgetera


Smidig återbetalning kräver planering. En viss summa kommer att betalas av från ditt konto varje månad och det är viktigt att du kan avvara den summan utan att behöva lösa situationen med nya lån. Skissa upp en plan över dina olika löpande utgifter och fundera över om du kanske kan du stryka dem på något sätt. Kanske kan du minska på antalet uteluncher i veckan? Och kanske behöver du inte ha tillgång till flera olika streamingtjänster. Det välkända talesättet många bäckar små är ett bra ledord i det här sammanhanget.


Var realistisk


Många som tar lån vill bli av med skulden så fort det bara går och väljer därför att delbetala förhållandevis stora summor varje månad. Om du är helt säker på att du har en tillräckligt stark ekonomi för att klara ett sådant upplägg är det ett rimligt alternativ, men i annat fall bör du hellre delbetala under längre tid. Även för den som anser sig ha kontroll över finanserna kan utgifterna snabbt bli många i antal och då kan det vara svårt att dessutom hantera onödigt svårsmälta avbetalningar av ett lån.


Har du tröttnat på alla erbjudanden om sms-lån och låg ränta som i slutändan mest visar sig handla om dolda avgifter och dålig service? Då är Mobillåns tjänster alternativet för dig. Mobillåns kontokredit innebär flexibilitet och frihet vilket också ökar dina möjligheter att betala tillbaka lånet på det sätt som passar dina förutsättningar.


Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Mobillån.