Trygga mobillån från Mobillån.se!

Ansök direkt om ett mobillån på upp till 40000 kr!

Tillbaka


Rädda ekonomin med flexibelt mikrolån och kontokredit

2017-09-27 06:22:03

Vissa perioder på året duggar utgifterna tätt. Försäkringspremier ska betalas, bilen måste lagas samtidigt som huset eller lägenheten kräver renoveringar. Allt på samma gång.


Ett mikrolån är ett bra sätt att lösa omkostnader av det här slaget. Ansökan går smidigt, och du kan snabbt få tillgång till pengarna även i samband med helt oväntade utlägg. Eftersom denna typen av lån är begränsad och vanligtvis sträcker sig mellan 500 och maximalt 20 000 kronor så går de också förhållandevis snabbt att återbetala.


Samtidigt är det viktigt att inte förbise betydelsen av återbetalning eller skjuta på sina amorteringar. Även små lån kan snabbt leda till bekymmersamma betalningsanmärkningar om de inte hanteras på rätt sätt.


Följande faktorer är bra att tänka på när du planerar att ansöka om kontokredit eller  mikrolån med direkt utbetalning:


Delbetalning och flexibilitet


När du bestämmer dig för en långivare är det viktigt att du undersöker dennes möjligheter att möta dina personliga förutsättningar och behov. Flexibilitet när det kommer till upplägget av din delbetalningsplan och frihet att använda just den del av pengarna som du behöver är två exempel på detta.


Ansökan och villkor


Oväntade, plötsliga utgifter kräver snabb tillgång till lån eller kredit som kan täcka upp hålen i finanserna. I det läget fungerar det inte att gå och vänta länge på besked om huruvida din ansökan gått igenom, utan tvärtom är det en förutsättning att pengarna snabbt sätts in på ditt konto. Vänd dig till en långivare som erbjuder snabb respons på ansökan och direktutbetalning till din bank.


Överblick


Det räcker inte bara att snabbt få tillgång till pengarna. Det är också viktigt att kunna hantera och överblicka kontokrediten på ett bra sätt. Välj en långivare som möjliggör enkla uttag via inloggning, och som inte ställer krav på att du behöver använda hela krediten. Håll också utkik efter dolda avgifter som riskerar att spä på kostnaderna för ditt lån.


Undvik oseriösa sms lån som kostar mer än vad de ger och som inte kan återbetalas efter dina egna, personliga förutsättningar. Kontakta Mobillån redan idag om du har frågor om deras tjänster och erbjudanden eller ansök enkelt om kontokredit via formuläret här på hemsidan.


Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Mobillån.