Istället för sms lån

Låna pengar från Mobillån

Tillbaka


Planera för en vår och semester utan sms-lån och andra räntefällor

2018-02-28 14:34:03

Nu är det hög tid att planera för vårens investeringar. Funderar du på att köpa båt eller kanske en bekväm och familjevänlig bil för sommarens äventyr? Vill du satsa lite extra på hemmet och trädgården? Tack vare en flexibel kontokredit kan projekten förverkligas, utan risk för kostsamma räntefällor.


Mitt i februari och vintern har oss fortfarande ett fast grepp. Men ljusare tider är på ingång. Om några veckor är påsken här och då är det hög tid att börja röja upp i trädgården och komma igång med säsongens byggprojekt. Oavsett om det handlar om enklare insatser eller hela om- eller nybyggnationer så finns det många fördelar med att planera arbetet i god tid. Då ökar chansen för att du kommer kunna njuta av det färdiga resultatet under sommarens ledighet.


Detsamma gäller också för din budget. Om du redan nu börjar fundera över kommande utlägg så blir det lättare att hantera kostnaderna. I vissa fall kan det visserligen vara svårt att spara ihop och lägga undan tillräckligt med pengar – även om du är ute i god tid. Istället för att ansöka om ett traditionellt sms-lån är det då många gånger en bättre lösning att ansöka om kontokredit.


Då spelar det heller ingen roll vad för slags arbeten eller investeringar du tänker dig. Du använder krediten till vad du vill, och naturligtvis betalar du också bara för den summa som du har använt. Ett bättre och mer flexibelt alternativ än att jaga direkt oseriösa sms-lån till hög ränta.


Säkra semesterresan


Kontokredit är också en bra lösning för dig som planerar att genomföra en längre semesterresa under våren eller sommaren och som redan nu vill köpa flygbiljetter eller betala för boende. Tänk dock på att komplettera krediten med eget sparande.


Semestervistelser är härliga på många sätt men innebär också stora kostnader. Mat, dryck, shopping och andra nöjen är bara några exempel på utgifter, som också blir lättare att hantera om du planerat och sparat för dem.


Flexibel återbetalning


Genom att spara ihop en egen buffert så blir det också lättare att hantera återbetalning av kredit och lån. Kanske kan du då till och med betala tillbaka hela summan på en gång, eller vid bara ett fåtal tillfällen? Med kontokredit är det fullt möjligt, och om du inte vill fördela återbetalningen över en längre tid så kan du enkelt justera det. Detta är också en viktig skillnad mot de flesta sms lån.


Ansök enkelt om kontokredit via Mobillån. De erbjuder en tjänst som tar hänsyn till dina personliga förutsättningar och möjligheter – perfekt inför vårens och sommarens satsningar och äventyr.


Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Mobillån.
Senaste Inläggen


Så lånar du smart och säkert

2021-09-27 13:47:29


Julen närmar sig, hitta det bästa lånet för just dig!

2020-12-22 09:32:08


Hitta det bästa lånet i sommar

2020-06-29 14:14:23


Förverkliga dina drömmar i sommar

2020-06-18 09:12:10


Snart är sommaren här

2019-05-20 13:25:35


Planera din ekonomi inför julen

2018-12-17 09:54:49