Trygga mobillån från Mobillån.se!

Ansök direkt om ett mobillån på upp till 40000 kr!

Tillbaka


Kontokredit istället för sms lån

2017-10-27 10:32:49

Kontokredit är ett smidigt alternativ för dig som snabbt behöver komma tillrätta med oförutsedda utgifter eller som behöver en tryggande buffert.


Kanske har du tidigare tagit sms lån på 1000 kronor, eller mindre, i samband med inköp eller andra typer av oväntade utgifter? Då vet du också att denna typ av lån ofta innebär tuffa återbetalningskrav och höga räntor. Förutsättningar som gör det enkelt att fastna i lånekarusellen och som kan påverka din privatekonomi negativt.


Kontokredit är då en tryggare lösning. Framförallt eftersom denna typen av kredit innebär flexibel återbetalning samt bättre insyn och kontroll.


Delbetalning efter dina villkor


När du behöver låna pengar så är det inte bara viktigt att få tillgång till pengarna snabbt. Det gäller också att ta med återbetalningen i beräkningen och välja en långivare som erbjuder delbetalning efter dina individuella förutsättningar. Så är oftast inte fallet med sms lån på 1000 kr, men precis så fungerar en kontokredit.


Om du väljer denna typen av kredit så kan du också vara säker på att du bara behöver betala tillbaka räntan för det utnyttjade beloppet. Tack vare månadsavisering så minskar dessutom risken för stora och svårhanterliga återbetalningsbelopp.


Trygg och flexibel buffert


När bör du då överväga att ansöka om en kontokredit? Närsomhelst när du har behov av en betryggande buffert eller när du behöver ekonomiskt stöd i samband med inköp eller oförutsedda händelser. Exempelvis i samband med bilreparationer eller renovering i hemmet. Kontokredit kan också vara ett alternativ när du snabbt behöver betala tillbaka en räkning.


Kontokredit är lättare att överblicka och hantera än osäkra sms lån. Kontakta oss på Mobillån för mer information om våra tjänster och erbjudanden.


Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Mobillån.