Istället för sms lån

Låna pengar från Mobillån

Tillbaka


Istället för sms lån, trygga vinterns resor med kontokredit

2017-12-28 10:19:52

Planerar du en resa med familjen över jul och nyår? Kanske en välbehövlig ledighet i solen, eller en skidresa i Alperna. Oavsett vad så kan det vara bra att redan nu kontrollera så att er ekonomi är stabil nog för att klara alla utgifter.


Hotell, restauranger, shopping, spa-behandlingar, skidhyra och upplevelser i form av konserter eller nattklubb. När man ger sig iväg på resa så blir det lätt så att kostnaderna avlöser varandra. Inget konstigt med det, ingen riktig semester om familjen inte tillåts unna sig avslappnande och roliga aktiviteter. Men, detta innebär också att det ofta krävs en buffert att luta sig mot. En summa pengar som räcker till för både planerade och oväntade kostnader.


En buffert kräver dock en del sparande, och det är långt ifrån alla som har möjlighet att lägga undan tillräckligt med pengar varje månad. I dessa lägen är tjänsten kontokredit en utmärkt lösning och ett flexibelt alternativ till traditionella sms lån.


För dig som befinner dig på resande fot innebär denna låneform bland annat följande fördelar:


Snabbt besked


Att kontot gapar tomt kan i vissa fall komma som en överraskning, och många kan nog känna igen sig i scenariot att pengarna bara verkar ha försvunnit i ett nafs, utan att man riktigt vet till vad. I dessa lägen finns det inte utrymme för utdragna besked, tvärtom vill du säkert få snabb information om huruvida låneansökan blivit godkänd eller inte. Om inte annat för att kunna planera och lägga upp en resebudget. När du väljer kontokredit går det alltid väldigt smidigt ansöka online, och svar kommer alltid omgående.


Lättåtkomliga pengar


Kontokredit är en tjänst som hanteras och överblickas med hjälp av en digital plattform. Det krävs med andra ord bara en enkel inloggning online och sedan kan du som låntagare göra fria uttag, korrigera din avbetalningsplan och göra insättningar. Tack vare detta är det möjligt att göra uttag när- och varsomhelst – även utomlands. I slutändan betalar du bara för den summa pengar som tagits ut, och återbetalningen läggs då alltid upp efter dina personliga förutsättningar.


Om du önskar betala av hela beloppet vid ett och samma tillfälle, eller om du vill göra extra insättningar så är det enkelt gjort via den här plattformen. Kontokredit är en flexibel tjänst utan de villkor som vanligtvis gäller för sms lån med hög ränta.


Trygga vinterns resor med hjälp av Mobillån och våran tjänst kontokredit som innebär en trygg buffert att luta sig mot vid oväntade eller oförutsedda utgifter. Denna låneform innebär ett direkt alternativ till sms lån. Ansök redan idag!


Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Mobillån.
Senaste Inläggen


Så lånar du smart och säkert

2021-09-27 13:47:29


Julen närmar sig, hitta det bästa lånet för just dig!

2020-12-22 09:32:08


Hitta det bästa lånet i sommar

2020-06-29 14:14:23


Förverkliga dina drömmar i sommar

2020-06-18 09:12:10


Snart är sommaren här

2019-05-20 13:25:35


Planera din ekonomi inför julen

2018-12-17 09:54:49