Mobillån - Stolt medlem av Svenska Konsumentkreditföretagen EF

Välj säkra smslån. Vi är medlem i SKEF!

S.K.E.F - Svenska Konsumentkreditföretagen EF

Vi är en av medlemmarna i Svenska Konsumentkreditföretagen EF, en branschorganisation för företag som erbjuder smslån i Sverige. S.K.E.F arbetar för sund kreditgivning samt bra konsumentvillkor och representerar en majoritet av landets smslåneaktörer. Till vänster ser du S.K.E.F:s trygghetssigill, håll alltid utkik efter denna märkning när du väljer smslån.

Mobillån medlem av Svenska Konsumentkreditföretagen EF

Gör det enklare med vår app

Med Mobillåns app kan du begära uttag från din kontokredit och höja ditt kreditutrymme. Appen hjälper dig att hantera din kontokredit, enklare blir det inte! Du kan när som helst begära uttag på din kontokredit. Din ansökan hanteras omgående. Du kan även ansöka om att höja din kreditgräns på upp till 60 000 kr.

 • Logga in snabbt, enkelt och säkert med BankID
 • Ta ut pengar från din kontokredit eller höj din kreditgräns
 • Få en bra översikt på din kontokredit
 • Fakturaöversikten hjälper dig att aldrig missa en faktura
Ladda ner på App Store Ladda ner på Google Play
Ladda hem Mobillån appen på Googleplay

Kontokredit från Mobillån

Söker du en flexibel kreditlösning med möjlighet att återbetala i den takt som passar dig? Då är kontokredit från Mobillån lösningen för dig. Välj hur stor kontokredit du behöver och avgör själv hur stor del av limiten du kommer att utnyttja. Vi hjälper dig även i samband med de mest oförutsedda händelserna.

Lånetjänsten kontokredit innebär:

 • Trygghet när oväntade utgifter uppstår
 • Flexibel återbetalning efter dina förutsättningarAnpassad återbetalning för bästa överblick

Många företag som erbjuder smslån tar inte hänsyn till låntagarens förutsättningar och riskerar därmed att påverka dennes privatekonomi negativt. Vi på Mobillån möjliggör alltid skräddarsydd återbetalning av din kredit efter just dina förutsättningar, och även om du skulle vilja ändra betalningsplanen så är det alltid möjligt via tjänsten Mina sidor. Tack vare denna blir det enkelt att planera och du får tydlig överblick över både kredit och delbetalningar. Inloggning går naturligtvis enkelt med personnummer och en personlig lösenkod.

Har du gett upp jakten på sms lån till låg ränta? Kontakta oss på Mobillån. För oss är det viktigt att erbjuda smidiga lösningar. Våra månatliga avier är en viktig del av detta, tillsammans med vårt arbete med att kreditpröva alla nya låntagare. Vi vill innebära en buffert och en lösning i samband med plötsliga utgifter - inte en ekonomisk belastning som många sms lån.
Inga krångliga sms lån, bara smidig ansökan utan dolda avgifter

Vi på Mobillån är väl införstådda med att livet, och vardagen ofta kan föra med sig specifika inköp eller oväntade utgifter. När du behöver hjälp med att täcka upp för kostnaderna hjälper vi dig på vägen - alltid tryggt, alltid smidigt via vår tjänst kontokredit.

Till skillnad från många oseriösa smslån behöver du heller aldrig oroa dig för dolda kostnader eller otydliga ränteuppgifter. Tack vare vår smidiga process får du svar på din ansökan utan vidare omsvep, och naturligtvis använder du bara just den del av krediten som du behöver. Därefter betalar du enkelt av krediten enligt ett upplägg som passar din ekonomi och budgetering. Via ditt konto kan du alltid logga in och läsa mer om din kredit eller om delbetalningen.

Vi är måna om våra kunders ekonomiska hälsa och vill att det ska vara enkelt för dig att överblicka krediten. Därför innebär tjänsten kontokredit inga dolda kostnader eller avgifter, och har dessutom lägre kostnader jämfört med många sms lån.
Till skillnad från SMS-lån betalar du bara för det belopp du använt

Ofta kan det vara svårt att få god överblick över sms lån och liknande tjänster. Av den anledningen har vi på Mobillån plattformen Mina sidor som gör det smidigt att hantera dina uttag. Väl inloggad kan du också överblicka och anpassa din återbetalningsplan efter dina förutsättningar. Vi kräver alltid månatliga återbetalningar, men hur mycket du vill betala per gång är enkelt att ändra.

Även om ett traditionellt smslån snabbt överförs till ditt konto så kan kostnaderna för lånet hänga över dig under lång tid. Vi vill att du ska ha kontroll och om du så önskar så kan du återbetala hela krediten på en gång och bli av med kostnaden. Naturligtvis betalar du alltid bara tillbaka det belopp som du faktiskt har använt, till skillnad från andra sms lån direkt.
Kontokredit med flexibel återbetalning - alternativet till dyra sms lån

Återbetalning sker via avisering varje månad och då betalar du naturligtvis bara för det belopp som du har utnyttjat. Du väljer själv hur du vill hantera krediten och har alltid möjlighet att till exempel återbetala hela summan eller göra en ny insättning för att sänka räntekostnaden. Avisering sker månatligen och du betalar endast för det utnyttjade beloppet.

Vi erbjuder alltid följande:

 • Delbetalning
 • MånadsavierEgna uttag

Frihet och flexibilitet är avgörande när det kommer till smidig kredithantering. Logga in och gör dina uttag utan vidare omsvep eller dolda avgifter via tjänsten Mina sidor. Inloggningsuppgifterna får du i samband med din kreditansökan.

Mina sidor innebär

 • Flexibilitet
 • Kontroll och överblick
 • Inga avgifter, inget krångelEn buffert utan kostnad

När du väljer kontokredit har du en extra buffert att luta dig mot ifall olyckan skulle vara framme. Du har alltid tillgång till din kredit och betalar bara ränta för den kredit som du utnyttjar. Flexibelt och smidigt.

Kontokredit innebär:

 • Extra buffert
 • Ränta bara för använd kredit
 • Inga dolda avgifterMina sidor

På Mina sidor kan du smidigt överblicka betalningshistorik, dina fakturor, höja kreditgränsen eller göra uttag. Du loggar enkelt in med ditt personnummer och lösenkod som du får skickat till dig via SMS.

 • Säkert och smidigt
 • Överblicka och hitta dina fakturor
 • Höj och hantera din kreditKontokredit - en flexibel kredit

Sms lån - en flexibel kredit

Olyckor och oförutsedda händelser kan kosta på, och då innebär en kontokredit ett ekonomiskt skydd att luta sig tillbaka mot. Den fungerar också som en buffert som du kan använda när det passar dig och när behov uppstår. Du kan enkelt överblicka och hantera din kredit via ”Mina sidor” där du alltid kan ansöka om uttag och hitta dina fakturor. Naturligtvis återbetalar du bara krediter som du har utnyttjat, och utöver den minsta grundsumman kan du själv styra hur mycket du vill betala tillbaka varje månad. Kontokredit innebär flexibilitet, frihet och kontroll, ansök redan idag!

Ansök och låna – så funkar det:

 • Välj den nivå på kontokredit som passar dig
 • Ange personnummer och dina personliga uppgifter
 • Verifiera din identitet
 • Om din ansökan godkänns får du tillgång till tjänsten Mina sidor där du enkelt kan överblicka och hantera din kredit och göra utbetalningar när du vill

Kontokredit kreditkostnader

KreditlimitLånekostnadEffektiv ränta
5000 kr2905 kr78 %
6000 kr3495 kr72 %
7000 kr4171 kr67 %
8000 kr5082 kr64 %
9000 kr6236 kr62 %
10000 kr7541 kr59 %
11000 kr8275 kr58 %
12000 kr9435 kr57 %
13000 kr10775 kr56 %
14000 kr11362 kr55 %
15000 kr11946 kr55 %
16000 kr14275 kr54 %
17000 kr14931 kr54 %
18000 kr15558 kr53 %
19000 kr16223 kr53 %
20000 kr18612 kr52 %
21000 kr19340 kr52 %
22000 kr20069 kr52 %
23000 kr20794 kr52 %
24000 kr21519 kr52 %
25000 kr23456 kr51 %
26000 kr24187 kr51 %
27000 kr24955 kr51 %
28000 kr25719 kr51 %
29000 kr26485 kr51 %
30000 kr27252 kr51 %

Kontokredit eller sms lån?

Kontokredit är en kredit som kan användas i valfritt syfte – till vad du än vill och behöver. Hur mycket du återbetalar och amorterar beror på kreditens omfattning och i vilken takt du väljer att betala tillbaka. Till skillnad från de flesta sms lån innebär kontokredit från Mobillån därmed större flexibilitet och möjlighet att påverka återbetalningstakten.

Tänk alltid på att bara låna så mycket pengar som du faktiskt klarar av att betala tillbaka, och undvik aktörer som erbjuder oseriösa smslån snabbt. Läs mer om detta under fliken Låna ansvarsfullt.


Istället för sms lån direkt

Har du tidigare tagit smslån utan att bli riktigt nöjd? Prova vår kontokredit. Oavsett om du vill dryga ut semesterkassan, om huset kräver renovering eller om du behöver hjälp med att betala en oväntad räkning så erbjuder vi på Mobillån en smidig och trygg lösning. Tack vare tjänsten Mina sidor har du alltid kontroll och bra överblick över krediten

Läs mer om våra villkor och hur de skiljer sig från många sms lån med ränta under fliken Så här lånar du.


Nyttiga länkar

Vill du veta mer om mobillån och vilka riktlinjer som gäller? Läs mer här:


Finansinspektionen
Konsumentverket
Konsekvenser vid utebliven betalning


Ett smslån kan innebära en viktig buffert och trygghet, men det är viktigt att betala tillbaka i tid. För att minska risken för uteblivna inbetalningar kreditprövar vi alltid alla nya låntagare. Om det ändå skulle uppstå förseningar så skickas en förseningsavgift ut, tillsammans med en dröjsmålsränta på 3 procent varje månad. Om betalningen ändå inte kommer in skickas en påminnelse ut till låntagaren som också behöver betala påminnelseavgift.

I nästa steg överlämnas ärendet till Inkasso och låntagaren blir tvungen att betala inkassokravet. Till slut, om betalningen ännu inte kommit in går ärendet vidare till Kronofogden. Detta innebär att låntagaren får betala ansökningsavgift och ombudsarvode men framförallt leder detta också till betalningsanmärkning. Något som påverkar låntagarens kreditvärde negativt.

Säkert och smidigt med Mobillån!

Säkert och smidigt med Mobillån

Vi på mobillan.se strävar efter att alla som besöker sidan ska få en trygg och givande upplevelse. Därför krypteras all information som våra kunder anger i sina låneansökningar via ett SSL-certifikat från GoDaddy. För att det tydligt ska framgå vilka villkor som gäller för våra smslån så är vi också noggranna med att informera om till exempel räntekostnader och vad utebliven betalning kan komma att leda till.

Vi följer de riktlinjer som Konsumentverket satt upp angående konsumentlån och vi finns också registrerade hos Finansinspektionen. Hör gärna av dig om du har frågor, eller om du har förslag på hur våra tjänster kan bli bättre.